Testimonials

start

DenDolder11

Alla van Aalst 08-11-15 10:21:24
Mijn beide zonen (10 en 9 jaar) hebben al derde jaar les van Tima. Als ik Tima met drie woorden wil omschrijven, zou ik zeggen: professionalisme, geduld en positiviteit. Mijn zonen zijn actieve en energieke kinderen, hun geduld is niet zo groot, de meeste komt van Tima. En wat een resultaat! Dankzij haar professionele aanpak en attitude. Het is erg ontroerend voor mij als moeder om te zien hoe mijn kinderen een andere manier hebben ontdekt om zich te uiten: ze gaan naar piano en beginnen te spelen. Heel erg bedankt, Tima

Ilse Kitty Ritsma 01-11-15 18:51:10
Ik ben pas na mijn veertigste begonnen met pianolessen, had nog nooit eerder een instrument bespeeld en kon nog geen muzieknoot lezen, ik heb het dan ook ontzettend getroffen met Tima als pianodocente. Ze weet de moeilijke pianotechniek en de liefde voor muziek goed over te brengen, is duidelijk en georganiseerd, inspirerend, enthousiast en betrokken en bovenal een hele warme, hartelijke persoonlijkheid. Ze is flexibel, springt goed in op wat ik nodig heb als leerling en ze geeft me zelfvertrouwen. Dankzij Tima heb ik enorm veel plezier in piano spelen.

Maarten Simons 19-05-14 23:08:06
Inmiddels heb ik al een jaar wekelijks pianoles van Tima. Nog nooit een instrument gespeeld te hebben, was het als volwassene (27 jaar) echt beginnen vanaf nul. Veel willen leren in korte tijd, met hulp van Tima. Ik heb er meer en meer bewondering voor gekregen hoe goed Tima de balans weet te vinden tussen je afremmen als je te snel (en slordig) vooruit wil en soms iets te versnellen om je juist uit te dagen. Voor mij werken haar pianolessen goed en ik speel met plezier. Dat Tima naast een uitstekende pianodocente ook een vriendelijk en warm persoon is helpt daar zeker bij.

Olga , moeder van Aleksander 19-05-14 10:28:57
Уважаемая Тима, мы искренне благодарны Вам за Ваши замечательные уроки. Мой сын ( 10лет идет как на праздник. Вы очень тонко и мудро подмечаете его настроение и всегда нужным словом умеете поддержать его желание и мотивацию к занятиям.

Johan 18-02-13 12:53:41
Onze zoon (9 jaar) heeft sinds ruim een ½ jaar les van Tima. Het is ongelooflijk welke vorderingen hij maakt! Hij krijgt van haar een zwaar oefenprogramma en ze weet hem iedere keer met veel geduld te stimuleren met veel aandacht voor de techniek en het juiste plaatsen van de handen. Zéér aan te raden!

Ellen Kuijl 02-05-12 00:31:55
Hoi Tima, vandaag je kinderen ontmoet in mijn atelier, waar ze samen met Jos een worshop hebben gevolgd Glasfusing. Heerlijke kinderen heb je! Ze hebben mooi werk gemaakt, maar dat zie je binnenkort. Ik kreeg je website en dacht schrijf een berichtje. Als ze weer thuis zijn, doe ze de groeten van mij. Ellen Kuijl.

Jasper Runneboom04-04-12 10:05:49
Leuke website!

Inge 14-03-12 17:08:54
Mijn zoon (13 jaar) heeft nu vijf jaar pianoles van Tima. Hij speelt erg mooi en heeft al zoveel geleerd. Niet alleen techniek, gevoel voor ritme en temperament, maar ook doorzetten. We weten allemaal dat pianospelen niet altijd makkelijk is, soms wil je gewoon even niet meer. Vooral op zulke momenten zie je de kracht van Tima: geduldig helpt ze je naar de volgende stap. Tima is kundig en gepassioneerd, maar bovenal vind ik haar een warm en prettig persoon, zowel voor jong als voor oud(er).

Ank 11-03-12 11:32:08
Het is geweldig fijn samen met Tima te musiceren. Zij is een warme persoonlijkheid, stimuleert en motiveert mij enorm! Bedankt hiervoor,Tima!

Marianne 10-03-12 20:00:21

Het is heel fijn om pianoles van Tima te krijgen.
Ze is erg technisch op het gebied van lesgeven en je kunt hier dus een hoop van opsteken. Dit geeft veel speelplezier.
Verder vind ik het prettig dat Tima je de ruimte geeft om aan te geven wat je graag wilt leren.
Al met al een prima pianolerares.